Matematik

Sammensatte funktioner

15. juni 2022 af Nikolaj2001 - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har brug for hjælp til dette spørgesmål om sammensatte funktioner. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare formuleringen.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. juni 2022 af mathon

Redegør kort for   betyder   vis betydningen af ...

Forklar eks. ved anvendelsen på et eksempel.


Svar #3
15. juni 2022 af Nikolaj2001

#2

Redegør kort for   betyder   vis betydningen af ...

Forklar eks. ved anvendelsen på et eksempel.

Jeg forstår ikke formuleringen


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2022 af ringstedLC

#3: Det er lidt uklart hvilken formulering du ikke forstår; den i opgaven eller den i #2.

#2 giver dig en tolkning af "Redegør kort for" og forslår at du viser regnereglen anvendt på to funktioner.


Svar #5
15. juni 2022 af Nikolaj2001

#4

#3: Det er lidt uklart hvilken formulering du ikke forstår; den i opgaven eller den i #2.

#2 giver dig en tolkning af "Redegør kort for" og forslår at du viser regnereglen anvendt på to funktioner.

Ved ikke hvordan jeg skal forklare h(x) = f(g(x))    h'(x0) = f'(g(x0))*g'(x0)

altså forstår ikke sætningen: h(x) = f(g(x))    h'(x0) = f'(g(x0))*g'(x0)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. juni 2022 af ringstedLC


Skriv et svar til: Sammensatte funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.