Matematik

funktioner

21. august 2022 af larasen - Niveau: B-niveau

Hej- er der måske nogen der vil hjælpe med den her opgave? på forhånd tak

Vedhæftet fil: funktioner .pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2022 af peter lind

Sæt x=3 og regn ydtrykket ud

Sæt y = g(x) og se hvad f(y) bliver


Svar #2
21. august 2022 af larasen

Jeg har lige prøvet med den første, men jeg tror ikke helt at jeg er med på den anden opgave 

Vedhæftet fil:opgave a.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #3
21. august 2022 af peter lind

I den første udregning er skriver du korrekt f(3) = ... men i det næste har du erstattet det 3f og det er galt. Hold fast i de f(3)

Udregn y = g(x)2 =    og sæt det ind på x's plads i f(x)


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.