Matematik

Funktioner

29. august 2022 af Hjælptilmatematik03 - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg sidder med en aflevering og er gået lidt i stå ved den her opgave 

Nogen som måske kan hjælpe?

Jeg har prøvet at regne hældningskoorficienten ud men ved ikke helt hvordan jeg skal kommer videre :)

Opgaven er på billedet 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2022 af ringstedLC

Hældningen er rigtig, men forskriften for l er forkert.

\begin{align*} l:f(x) &= -2\,x+... \end{align*}

a) Punktet P = (xf(x)) er l 's røringspunkt på rektanglet som da har arealet:

\begin{align*} A(x) &= x\cdot f(x) =... \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2022 af mathon

                   \small \small \begin{array}{llllll} \textup{line\ae r funktion:}\\&&y=a\cdot x+b\\ \textup{hvor du korrekt}\\ \textup{har beregnet }a=-2\\\\ \textup{hvoraf}&&y=-2x+b\\\\\textup{men har misset }\\\textup{beregningen af}&&b \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.