Matematik

rumfang af kasse

30. august 2022 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 9. klasse

rumfang af kasse

Vedhæftet fil: kasse.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2022 af Christianfslag

h\cdot b\cdot l=V


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. august 2022 af mathon

                 \small V=h\cdot\left ( l\cdot b \right )=h\cdot G


Skriv et svar til: rumfang af kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.