Matematik

hjælp til matematik

02. september 2022 af hejhejgodag - Niveau: 8. klasse

a. 5328 

b. 42 964

c. 64 033

d. 37 523

"opløs tallene i primfaktorer


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2022 af Moderatoren

Hvilke problemer har du med det? Hvad har du prøvet at gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2022 af mathon

                       \small \small \small \begin{array}{llr} a. \; 5\,328 &=& 2^4\cdot 3^2\cdot 37\\\\ b. \; 42\, 964&=&2^2\cdot 23\cdot 467 \\\\ c.\; 64\, 033&=&1\cdot 64\,033\\\\ d. \; 37\, 523&=&157\cdot 239 \end{array}


Skriv et svar til: hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.