Matematik

Differentialregning - opgaver

03. september 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har regnet disse opgaver. Er der nogle, der kan tjekke om det ser rigtigt ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2022 af ringstedLC

Opgaverne handler om integral-, ikke differentialregning.

c) er integreret forkert:

\begin{align*} \int_{0}^{3}\,(2^x+1)\,\mathrm{d}x &= \left [ \tfrac{2^x}{\ln(2)}\,... \right ]_0^3=13.1 \end{align*}

Kontrollér dine integrationer ved at gøre prøve.

NB. Du bør finde en skabelon (matrix) så begge int.-grænser kan indskrives.


Skriv et svar til: Differentialregning - opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.