Matematik

Hvor mange forskellige sandwiches/og menuer kan laves

09. september 2022 af silkesofiech - Niveau: 9. klasse

3.1 De kan vælge sandwich med lyst eller mørkt brød, og de kan vælge mellem tre slags fyld: Tun, kylling eller skinke

vis hvor mange forskellige sandwich eleverne kan lave:

3.2 ud over en sandwich kan eleverne vælge mellem en slags dessert og to slags sodavand. en samlet menu består af en sandwich, en dessert og en ½ liter sodavand

bestem hvor mange forskellige menuer der kan sammenættes


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2022 af PeterValberg

3.1

antal sandwich = antal brød · antal fyld = 2 · 3 = 6

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2022 af PeterValberg

3.2 

antal menuer = antal sandwich · antal fyld · antal dessert · antal sodavand

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvor mange forskellige sandwiches/og menuer kan laves

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.