Fysik

Opgaver med fjeder

15. september 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogle, der kan hjælpe med opgave c og d?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2022 af peter lind

c) F = k*x = ?


Svar #3
15. september 2022 af sabrina132

Hvilken formel skal jeg så bruge i opgave d?


Svar #4
15. september 2022 af sabrina132

Er det sådan de skal laves?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2022 af mathon

Din enhed på fjederkonstanten er forkert.


      \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{d)}\\&& F_{\textup{res}}=&k\cdot \left | x \right |-m\cdot \left | g \right |=\left ( 875\;\mathrm{\frac{N}{m}} \right )\cdot \left ( 0.048\;\mathrm{m} \right )-\left ( 0.350\;\mathrm{kg} \right )\cdot \left ( 9.82\;\mathrm{\frac{N}{kg}} \right )=\\\\&&& 38.563\;\mathrm{N} \end{array}


Svar #6
16. september 2022 af sabrina132

Skal man ikke tage summen af de to kræfter i stedet for at minusse?


Skriv et svar til: Opgaver med fjeder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.