Matematik

Hjælp matematik screening

16. september 2022 af sofia877 - Niveau: C-niveau

Hej jeg er i gang med et eksempel på en screening i matematik, og er gået i stå.  

Jeg håber at , der er nogle af jer som kan hjælpe. tusind tak på forhånd. 

Opgaven er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2022 af Quarr

Foretag en lineær regression

- - -

Ja

 


Svar #2
16. september 2022 af sofia877

Hvordan gøre jeg det ? vil du være sød at forklare ydligere 


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. september 2022 af SuneChr

Benyt et program der kan udføre regression. Her er det lineær regression.
a) Indtast sammenhørende værdier af T og V. Aflæs dernæst i programmet hvad a og b er.
b) a er ændringen af "volumenændring pr grad opvarmning".


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. september 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. september 2022 af ringstedLC

\begin{align*} V &= a\cdot T+b \\ \textup{Vol.-\ae ndr} &= a\cdot \textup{Temp}+b \\ \textup{der er en line\ae r sammenh\ae ng p\aa \;formen}: y &= a\cdot x+b \end{align*}


Brugbart svar (1)

Svar #6
17. september 2022 af StoreNord

#2
Hvis du ønsker hjælp med regression, må du fortælle os, hvilket regnearksprogram du bedst kan bruge.
Det kan være Google Sheets, Libreoffice, Excel, Geogebra .... ?


Skriv et svar til: Hjælp matematik screening

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.