Matematik

matematik hjælp

26. september 2022 af sebastian1984 - Niveau: 9. klasse

Hvor stort er arealet af en ligesidet trekant med sidelængden 6?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2022 af mathon

                      \small \frac{\sqrt{3}}{4}\cdot 6^2

Brug din viden om en 30°-60°-trekant efter at have tegnet højden i den ligesidede trekant.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2022 af mathon

Højden er tillige vinkelhalveringslinje og median.


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.