Matematik

Hjælp til matematik

29. september 2022 af Matej05 - Niveau: C-niveau
Er der en venlig sjæl da kan forklare denne.

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2022 af AngelOneOne

Hej,

Du skal nok vedlægge hvad det er du gerne vil have hjælp til forklaring af.

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Svar #2
29. september 2022 af Matej05

Her kommer den

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2022 af ringstedLC

1.

\begin{align*} y &= a\cdot x+b \\ &= a\cdot x+100 \\ 200 &= a\cdot 3+100\Rightarrow a=...\Rightarrow y=...\cdot x+100 \end{align*}

2.

\begin{align*} y=1000 &= ...\cdot x+100\Rightarrow x=... \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.