Matematik

Matematik Hjælp

29. oktober 2022 af Anonym8000 - Niveau: Universitet/Videregående

Lad D betegne området i planen begrænset af linjerne x=0 og x=4 samt graferne for funktionerne y=x2 og y=-x.

a) Tegn en skitse af området D.

b) Beskriv D som type 1 området.

c) opstil et itereret integral til beregning af dobbeltintegrale.

                                           ∫∫xy dA

d) Beregn værdien af dobbeltintegralet.

                          ∫∫D xy dA


Skriv et svar til: Matematik Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.