Matematik

Matematik

30. oktober 2022 af master120 - Niveau: 7. klasse


Hvilken brøk kan  3  4  omskrives til?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2022 af mathon

            \small \small 3:4=\frac{3}{4}=\frac{3\cdot 25}{4\cdot 25}=\frac{75}{100}=0.75


Svar #2
30. oktober 2022 af master120

#1

            \small 3:4=\frac{3}{4}=0.75

 altså brøken 3/4 dele skal omskrives til brøker mener jeg


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2022 af ringstedLC

#0: Dine indtil nu tre titler er absolut intetsigende og vil på sigt give både dig og os et meget ringe overblik over indlæggene.


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. oktober 2022 af ringstedLC

#2: En brøk kan både forlænges og forkortes med uendelig mange tal:

\begin{align*} \textup{Eksempler:}\\ 3:4 &= \frac{3}{4} \\ 2\cdot 3:2\cdot 4 &= \frac{2\cdot 3}{2\cdot 4}=\frac{6}{8} \\ 0.25\cdot 3:0.25\cdot 4 &= \frac{\frac{1}{4}\cdot 3}{\frac{1}{4}\cdot 4} =\frac{\frac{3}{4}}{\frac{4}{4}} \\ \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. oktober 2022 af oppenede

3/4 er allerede en brøk


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.