Matematik

Matematik aflevering

31. oktober 2022 af Mikkeline123 - Niveau: A-niveau

Hej. Nogen der kan hjælpe med 2a:

a) Bestem arealet afgrænset af grafen for funktionen f og x-aksen i intervallet [0,4].

NB: Opgaven skal laves uden CAS-tool


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2022 af AMelev

                    

Opdater din profil - 9. klasse har ikke A-niveau.

a) Hvis du er STX, så se din formelsamling side 28 (169) og side 27 (163) Udnyt, at du får oplyst både F(0) og F(4) i tabellen.

b) Side 28 (170) og side 27 (167) samt oplysningerne i tabellen.


Svar #2
31. oktober 2022 af Mikkeline123

Men i formlen hvad skal jeg så sætte ind på f(x) plads?


Svar #3
31. oktober 2022 af Mikkeline123

Hej.

Kan det passe at resultatet er 2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} A_f=\int_{0}^{4}\!f(x)\,\mathrm{d}x &= F(4)-F(0) = 3-1\\A_f &= 2 \end{align*}


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.