Matematik

Mat opgave

04. november 2022 af annatg - Niveau: B-niveau

Nogen der har et svar til denne her?

Vedhæftet fil: Opgave 3 aflevering 4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2022 af Moderatoren

Prøv at beskrive dine problemer med at finde svar på opgaven, så kan du få hjælp af hjælperne.


Svar #2
04. november 2022 af annatg

Det hele


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2022 af Moderatoren

Start med a. 
Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. november 2022 af ringstedLC

a)

\begin{align*} f(t) &= 0.3\,t\cdot e^{-1.1t}\;,\;t\geq 0 \\ f'(t) &= \bigl(0.3\,t\bigr)'\cdot e^{-1.1t}+ 0.3\,t\cdot \Bigl( e^{-1.1t}\Bigr)' \quad\textup{produktreglen} \\ \Bigl( e^{-1.1t}\Bigr)'&: \textup{Brug formel (108)} \end{align*}

b)

\begin{align*} f'(t) &= 0\Rightarrow t=... \end{align*}

c)

\begin{align*} f'(2) &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: Mat opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.