Matematik

Arelet af M

06. november 2022 af sabrina132 - Niveau: A-niveau

Hej sp

jeg har lavet denne opgave, men kan ikke rigtig komme videre. Det korrekte svar er 9, men jeg mit svar til 6.  Det er opg b) jeg snakker om, og vil i ikke uddybe, hvor 7 kommer fra i integralet. Tak på forhånd.


Svar #1
06. november 2022 af sabrina132

Min besvarelse 


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2022 af Soeffi

#0. Billede:

#2. Billede (redigeret):

Vedhæftet fil:2058623.png

Svar #3
06. november 2022 af sabrina132

#2

kan du måske komme med en løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{\textbf{b)}}\\& A_M=\int_{-2}^{4}f(x)\;\mathrm{d}x=\left [ F(x) \right ]_{-2}^4=F(4)-F(-2)=7-(-2)=9 \end{array}


Skriv et svar til: Arelet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.