Matematik

Funktioner

07. november 2022 af Bella1242 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej venner, kan ikke finde ud af det her opgave.

1000 tak i forhånd.


Svar #1
07. november 2022 af Bella1242 (Slettet)

Vedhæftet fil:arbejd.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\& \nabla f(x,y)=\begin{pmatrix} f_x{}'(x,y)\\ f_y{}'(x,y) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 100\cdot 0.6\cdot x^{0.6-1}\cdot y^{0.4}-250\\ 100\cdot x^{0.6}\cdot 0.4\cdot y^{0.4-1}-0.1 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 60x^{-0.4}\cdot y^{0.4}-250\\ 40x^{0.6}\cdot y^{-0.6}-0.1 \end{pmatrix} \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.