Matematik
l: y=2x+3
08. november 2022 af
jeps0029
-
Niveau: B-niveau
Der er givet en ret linje l med ligningen
l: y=2x+3
a) Benyt formlen til at bestemme hældningsvinkel for linjen l
b) Bestem afstanden fra punktet P(6,5) til linjen l
Svar #1
08. november 2022 af Moderatoren
Få hjælp i denne tråd: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1872483
Skriv et svar til: l: y=2x+3
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
