Matematik

Storkastiske variable

09. november 2022 af laer4324 - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til tab løse opg 1 og 2. De skal løse i CAS 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2022 af Anders521

#0 Angiv hvilket CAS-værktøj der bruges.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2022 af Anders521

#0 Løsningen til 1) og 2) kan ses i vedhæftet billede.

Vedhæftet fil:Discrete probability.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2022 af AMelev

 
                            
X ~ b(30,0.25)
1. P(X = 6) = b(30,0.25,6) Den præcise ordre til beregning af det må du finde i vejledningen til dit CAS-værktøj (eller Google).
2. P(X > 6) = 1 - P(X ≤ 6)
3. Formelsamling side 28 (166) & (167)
4. P(μ - σ < X < μ + σ) = P(X ≤ μ + σ -1) - P(X ≤ μ - σ)


Skriv et svar til: Storkastiske variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.