Matematik

Integraler

10. november 2022 af isabella413 - Niveau: A-niveau

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, kan nogen hjælpe mig?

1000 tak i forhånd:)

Vedhæftet fil: ctest1.png

Svar #1
10. november 2022 af isabella413

her er spørgsmålene:)

Vedhæftet fil:crashtest2.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2022 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&& \textup{Define }a(t)=\frac{16400}{\left (t-68 \right )^2+400}+\frac{1480}{\left ( t-93\right )^2+18}\qquad 0\leq t\leq 140\\\\&& \textup{Define }am(t)=\frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} t}\left ( a(t) \right ) \end{array}

Maksimum kræver bl.a. \small am(t)=0

             \small \begin{array}{llllllll} &&\textup{solve}\left ( am(t) =0,t\right )\\\\&& t=\left\{\begin{matrix} 68.9852\\ 80.8793 \\ 92.9141 \end{matrix}\right. \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. november 2022 af mathon

Grafen viser maksimum for t = 92.9141

\small \begin{array}{lllllll} \textup{Maksimal deceleration:}\\&& a_{\textup{max}}=a\left ( 92.9141 \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. november 2022 af mathon

               \small \begin{array}{lllllll} \textbf{c)}\\&SI=\int_{0}^{140}(a(t))^{2.5}\,\mathrm{d}t \end{array}


Svar #7
10. november 2022 af isabella413

1000 tak!!


Skriv et svar til: Integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.