Matematik

matematik

24. november 2022 af Aya12 - Niveau: B-niveau

Hej, 

Jeg sidder her med en aflevering i matematik som skal forstille sig at være forbedredelse for min matematik eksamen her til december, er der nogen der har mulighed for at hjælpe mig med opgave 4 og 5 som at sat ind som fil nede under.

Vedhæftet fil: Aflevering 6.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2022 af mathon

\small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{Opgave 4)}\\&\textbf{a)}\\&& \left ( x,y \right )=\left ( -1+4\cdot 3,2+4\cdot 4 \right )=\left ( 11,18 \right ) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2022 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{Opgave 5)}\\&\textbf{a)}\\&&\textup{Ligning:}\\&&&\left (x-3 \right )^2+\left (y-1 \right )^2=4^2\\\\\\&\textbf{b)}\\&&& \left | CP \right |=\sqrt{\left (7-3 \right )^2+\left (2-1 \right )^2}=\sqrt{17}>4\\&&\textup{hvorfor}\\&\textbf{c)}\\&&&\textup{P ligger uden for cirklen.} \end{array}


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.