Matematik

Hjælp til funktioner

25. november 2022 af Sk0l3ta6er (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg har valg bioteknologi men da jeg har brug for mat a til min videregående uddannelse kunne jeg ikke gøre andet.
Jeg har brug for hjælp med opgave 2 i min matematik aflevering.
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2022 af ringstedLC

Stil konkrete spørgsmål til opgaverne; fx hvad er en sildebenstabel?


Svar #3
25. november 2022 af Sk0l3ta6er (Slettet)

Hvordan ville jeg kunne lave sildebenstabellen hvis jeg kun kender x-værdien?

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. november 2022 af ringstedLC

Ved at indsætte x-værdierne i forskrifterne.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. november 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}\textup{Sildeben:}\\&& \begin{array}{|c|c|c|c|c|c|}\hline&1&2&3&4&5\\ \hline \mathbf{2x}&&&&&\\ \hline \mathbf{\frac{1}{x}}&&&&&\\ \hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.