Matematik

Er hannes løn ligefrem proportional med hendes arbejdstid

06. december 2022 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er hannes løn ligefrem proportional med hendes arbejdstid

Vedhæftet fil: 21..png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2022 af Moderatoren

Før du kan få svar, skal du beskrive dine problemer med opgaven. Skriv hvad du ikke kan finde ud af – og hvad du kan finde ud af.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2022 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textup{N\aa r to variable}&x\textup{ og } y \textup{ er ligefrem proportionale }\\ \textup{er forholdet }&\textup{mellem dem konstant:}\\\\& \frac{y}{x}=k\\\\& y=k\cdot x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2022 af mathon

Bjarnes løn er ikke tidsrelateret til hans løn.

Bjarnes løn er derfor ikke en funktion af tiden.
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2022 af mathon

Bjarnes løn er ikke tidsrelateret.

Bjarnes løn er derfor ikke en funktion af tiden.


Skriv et svar til: Er hannes løn ligefrem proportional med hendes arbejdstid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.