Matematik

mathon hjælppp vektor 2

15. december 2022 af yyyyyyyyyyyy - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har det virkelig svært ved denne opgave, både a, b og c :((((

Har virkelig brug for jeres hjælp. Opgaven er vedhæftet. 

Vedhæftet fil: Opgave.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2022 af Anders521

#0 

a) Denne del virker åbenlys, idet du får oplyst en vektor givet på to forskellige måder i starten af opgaven. Til omskrivningen bør du huske, at vektoren \hat{a} angiver tværvektoren til \vec{a}. Derfor vil deres skalarprodukt give nul, og du ender med ligningen y\hat{a}\cdot\vec{b}=\hat{a}\cdot\vec{c} 

b) På højre- og venstresiden af ligningen er der tale om tal. Hvis \hat{a}\cdot\vec{b}\neq0 kan dette divideres på begge sider af lighedstegnet og så er skalaren y isoleret, hvor d_{y}:=\hat{a}\cdot\vec{c} og d:=\hat{a}\cdot\vec{b}.

c) Overlades til dig


Svar #2
15. december 2022 af yyyyyyyyyyyy

Mange tak for hjælpen. Det hjalp mig med at forstå opgaven :))))


Skriv et svar til: mathon hjælppp vektor 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.