Matematik

ski opgave

20. december 2022 af shain - Niveau: 10. klasse
Hej har en opgave som driller. Skal have hjælp til 4.1, 4.2 og 4.4

4.1 320 m/80 m= 4 halvcirkler?

4.2 80 m= 6 km 1 km= 13 m?



Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2022 af peter lind


Svar #2
20. december 2022 af shain

4.1 2*6000 m /80 m?

Brugbart svar (1)

Svar #3
20. december 2022 af peter lind

1) 320m/40m idet der gå 40 m pr/halvcirkel4

2)Hver halvcirkel er på π*diameter/2 = π*40m/2

4) Det kommer du til at nørkle lidt med Hvis hun har løbet n halvcirkler og x i resten har hun løbet n*længde af halvcirkel + x = 3,4km. Det kan du nemmest løse ved brug af regneark.Det bemærkes at pisten er 6 km lang


Svar #4
20. december 2022 af shain

4) skal jeg indtaste værdier, og lave et punktdiagram?

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. december 2022 af peter lind

Ja til det første


Svar #6
20. december 2022 af shain

Tak

Skriv et svar til: ski opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.