Matematik

Hf mat C 2020

21. december 2022 af fortabt8klasse - Niveau: C-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til en opgave til en aflevering

Håber i kan hjælpe, opgaven er vedhæftet

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2022 af MentorMath

Hej

a) 

Der gælder altid, at summen af alle sandsynlighederne giver 1, svarende til 100 procent. 

Derfor kan vi opskrive at

0,44 + 0,33 + 0,20 + p = 1 ⇔ p = 1 - 0,44 - 0,33 - 0,20 = 0,03

Altså er der 3% sandsynlighed for, at få 3 point i spillet.

_____________________________________________________________________________________

b) 

Her bruger vi multiplikationsprincippet (både og-princippet).

P = P1·P2·...·Pn , hvor P angiver sandsynligheden for n antal sandsynligheder i træk.

Dvs.

P = P(3)·P(3) = 0,3·0,3 = 0,0009


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. december 2022 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. december 2022 af ringstedLC

\begin{align*} p &= p(3)\cdot p(3) \\ p &= 0.{\color{Red} 0}3\cdot 0.{\color{Red} 0}3=0.0009 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. december 2022 af MentorMath

#1

Hej

a) 

Der gælder altid, at summen af alle sandsynlighederne giver 1, svarende til 100 procent. 

Derfor kan vi opskrive at

0,44 + 0,33 + 0,20 + p = 1 ⇔ p = 1 - 0,44 - 0,33 - 0,20 = 0,03

Altså er der 3% sandsynlighed for, at få 3 point i spillet.

_____________________________________________________________________________________

b) 

Her bruger vi multiplikationsprincippet (både og-princippet).

P = P1·P2·...·Pn , hvor P angiver sandsynligheden for n antal sandsynligheder i træk.

Dvs.

P = P(3)·P(3) = 0,03·0,03 = 0,0009


Skriv et svar til: Hf mat C 2020

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.