Matematik

matematik

07. januar 2023 af mathil1789 - Niveau: 7. klasse

Hej jeg har brug for hjælp til denne opgave.

1.2 hvor meget sparer man ved at købe 4 jordbær kager på tilbud i stedet for 4 jordbærkager til normalpris

normal pris: 15 kr.

tilbud: 50 kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2023 af Sveppalyf (Slettet)

4 jordbærkager til normalpris: 4 * 15 kr = 60 kr

4 jorbærkager på tilbud: 50 kr

Hvor stor er forskellen?


Svar #2
07. januar 2023 af mathil1789

10?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2023 af Sveppalyf (Slettet)

Ja, det er rigtigt. Man sparer 10 kr ved at købe de fire kager på tilbud.


Svar #4
07. januar 2023 af mathil1789

Tak, for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. januar 2023 af ringstedLC

\begin{align*} 4\;\textup{stk.\,jordb\ae rkager}&: 15\cdot 4 &&=... \\ \textup{Tilbud}&:& &=\underline{50} \\ \textup{Besparelse}&:& &=...\;(\textup{kr.}) \end{align*}

Du skriver stadig dårlige overskrifter og du er angiver forkert niveau.


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.