Matematik

Inegralregning og areal på graf.

11. januar 2023 af Tetsuya - Niveau: A-niveau

hjælp, er lidt lost da jeg mener jeg skal bruge f(x) i areal-m formlen jeg har kunne finde, men er gået lidt i stå i forhold til at finde ud af hvordan jeg regner ud hvordan f(x) faktisk ser ud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. januar 2023 af Anders521

#0 Ved hjælp af indskudsreglen for integraler haves, at

                          ∫-14 f(x) dx = ∫-12  f(x) dx + ∫24 f(x) dx ⇔ 5 = ∫-12  f(x) dx + (-2,6)

Da M = ∫-12  f(x) dx kan den sidste ligningen blot skrives som 5 = M + (-2,6). Isolerer du M, finder du dets areal.


Svar #2
11. januar 2023 af Tetsuya

så basalt set er arealet bare 7,6 eller hvad? o.o


Skriv et svar til: Inegralregning og areal på graf.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.