Matematik

hjælp til udregning af bestemt integral

12. januar kl. 20:44 af sarabatta778 - Niveau: Universitet/Videregående

hej jeg har problemer med at løse denne opgave. Nogle der kan hjælpe?:)

Jeg ved godt hvilken formel jeg skal bruge, men er usikker på hvad stamfunktionen burde være og osv..

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar kl. 20:54 af Anders521

#0 Det burde fremgå af formlen, hvad stamfunktionen skal være.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar kl. 22:17 af Soeffi

#0. Indsætter billede.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar kl. 22:29 af Soeffi

#0. Overvej evt. en substitution.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar kl. 15:06 af Soeffi

#0.Evt....

\int_{u=0}^{u=1}(1+u)^{1/2}\;du=\int_{x=1}^{x=2}x^{1/2}\;dx=\left [ (2/3)x^{3/2} \right ]_{1}^{2}=(4/3) \sqrt{2}-2/3

...med substitutionen x = u + 1.


Skriv et svar til: hjælp til udregning af bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.