Matematik

Hvad giver summen af tallene fra sprøgsmål a,b,c

23. januar 2023 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg har fået A) til 8/100 B) 4/100 og C) til 88/100

Hvad giver summen af tallene fra sprøgsmål a,b,c

Vedhæftet fil: sum.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2023 af AngelOneOne

Hej,

\frac{8}{100}+\frac{4}{100}+\frac{88}{100}=\frac{100}{100}=1

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2023 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2023 af ringstedLC

Der er kun de tre farver som du har beregnet sandsynlighederne for.

Derfor er det 100% (100/100 = 1) sikkert, at hun vælger én af dem.


Skriv et svar til: Hvad giver summen af tallene fra sprøgsmål a,b,c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.