Matematik

Hvilke oplysninger om et kvadrat giver punktet (4,16)?

26. januar kl. 09:48 af Emma0amalie - Niveau: 8. klasse

Hej

Vi har brug for hjælp til 2 matematikopgaver


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar kl. 20:42 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar kl. 20:42 af ringstedLC

5.2 og 5.3

\begin{align*} O_{kvadrat}=O(s) &= s+s+s+s=4\,s \\ O(4) &= 4\cdot 4=16 \end{align*}


Skriv et svar til: Hvilke oplysninger om et kvadrat giver punktet (4,16)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.