Matematik

Funktioner

31. januar kl. 08:48 af tina0404 - Niveau: B-niveau
Der er nogen som kan hjælpe??

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar kl. 09:33 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar kl. 09:36 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\&\textup{cirkelligning:}& x^2+y^2=5^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar kl. 09:52 af mathon

\small \begin{array}{llllllll} \textbf{b)}\\&\textup{ret linjes ligning:}& \frac{y-5}{x-0}=\frac{0-5}{25-0}=\frac{-5}{25}=-\frac{1}{5}\\\\&& y=-\frac{1}{5}x+5\\\\\\&\textup{gaffelforskrift:}\\&&f(x)=\left\{\begin{array}{ll} \sqrt{25-x^2}& -5\leq x\leq 0\\ -\frac{1}{5}x+5& 0< x\leq 25 \end{array}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.