Matematik

Hej, jeg har faget rente. Kan i hjælpe?

05. februar 2023 af Haakon22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hovedstol ??0 = 100.000 kr (det, du låner) Løbetid ?? = 10 år Rente ?? = 3% p. a. Kvartårlig ydelse ?? = 4.500 kr

Du får lov af banken til at låne beløbet afdragsfrit i 3 år. Dvs. Afdrag = 0.

 a) Beregn renten pr. termin.

b) Hvor stort et beløb betaler du i renter hvert kvartal i perioden?

c) Hvor meget koster lånet dig i de 3 år? d) Hvad er saldoen på dit lån nu? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2023 af SkolleNørd

Nu kan vel bruge denne formel:

r= −1+\sqrt[n]{Kn/K0}(KnK0‾‾‾‾√n)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2023 af SkolleNørd

Hvad står alle de spørgsmåltegn for?

De skal vel slettes.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2023 af Moderatoren

#0

Brug bare din første profil. 

Og gør således, når du opretter en tråd med spørgsmål:

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Skriv et svar til: Hej, jeg har faget rente. Kan i hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.