Matematik

Løs Ligningen

06. februar 2023 af mich021r - Niveau: A-niveau

hej 

jeg har denne ligningen In(x)*(x^2-9)=0 

jeg er i tvil om hvordan jeg skal starte. håber der er nogen der kan hjælpe mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2023 af mathon

                    \small \small \small \begin{array}{lllllll} \ln(x)(x^2-9)=0,\qquad {\color{Red} x>0}\\\\ \ln(x)\cdot (x+3)(x-3)=0 \end{array}

Brug nul-reglen.


Skriv et svar til: Løs Ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.