Matematik

Hvordan finder man f'?

13. februar kl. 11:54 af HA2004 - Niveau: B-niveau

Forstår ikke helt denne opgave. Nogle der vil hjælpe? På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar kl. 12:27 af Anders521

#0 Du finder f '(x) ved at differentiere f(x) led for led.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. februar kl. 20:48 af AskTheAfghan

f '(x) = ((1/3) x3)' - (3x2)' + (8x)' - (9)' = ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar kl. 21:38 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar kl. 21:38 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} f'(x)=0 &= (...)\Rightarrow x=\left\{\begin{matrix}x_1\\ x_2\end{matrix}\right. \end{align*}

da tangenterne i ekstrema har hældningen "0".


Skriv et svar til: Hvordan finder man f'?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.