Matematik

Matematik

16. februar 2023 af laura0003 - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til denne opgave.

f(x) = 146.7 * x0.67

hvor x er storbyens indbyggertal (målt i millioner) og f (x) er storbyens areal (målt i km2)

a) bestem storbyens areal når indbyggertallet er 1.23 millioner.

b) bestem indbyggertallet for en storby, når storbyens areal er 200km2.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2023 af peter lind

a) Beregn f(1,23)

b) Løs ligningen 200 = f(x)


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. februar 2023 af Anders521

#0 

a) Indsæt tallet 1.23 i funktionen f og beregn;                                                                                                        b) Løs ligningen f(x) = 200 mht. x


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.