Matematik

Matematik

17. februar 2023 af laura0003 - Niveau: B-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp til en opgave.

Når en basketball blivver kastet skrådt opad, kan sammenhængen mellem tiden t (sekunder)

efter bolden er sluppet og højden h (meter) over jorden beskrives med et andengradspolynomium. tabellen nedefor viser sammenhørende værdier for t og h for et bestemt kast.

jeg kan ikke lave en tabel men efter = betyder det at det en ny boks.

t sekunder = 0.6 = 0.8 = 1.0 = 1.2

h meter = 3.1 = 2.6 = 1.7 = 0.5

a) bestem forskriften h(t) ved hjælp af andengradsregression og vis at den søgte forskrift er cirka lig med

h(t) = - 4.375t2 + 3.525t + 2.565

b) tegn grafen for h(t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2023 af peter lind

Du må ikke skrive for eks. 0.6 = 0.8 = 1.0 = 1.2. Det er noget vrøvl

Foretag  regression på de data


Svar #2
17. februar 2023 af laura0003

Jeg skal jo heler ikke skrive = jeg har skrevet det ind i et skabelon jo 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2023 af AMelev

#0 Hvordan du præcis laver regressionen afhænger af dit CAS-værktøj.
Hvilket bruger du?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2023 af Soeffi

#0. a) Løsning i Wolfram Alpha.

Vedhæftet fil:regression.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2023 af ringstedLC

#0: Vedhæft et godt billede af hele opgaveteksten istedet for at afskrive den.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.