Matematik

Hjælp til matematik

02. marts 2023 af lazyboo - Niveau: A-niveau

kan nogen hjælpe mig med mine spørgsmål 

Vedhæftet fil: Innlating 5 03.03.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2023 af ringstedLC

#0

- Vedhæft helst ikke pdf- el. docx-filer, men gerne billedfiler.

- Skriv sigende titler.

- Forklar hvad du har fundet ud af og stil konkrete spørgsmål ang. dine problemer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2023 af ringstedLC

1.1 Du kender to punkter på CE. De kan bruges til en retningsvektor. Ét af punkterne er det faste punkt.

1.2 Normalvektoren for planen er krydsproduktet af to vektorer i planen. Du kender tre punkter i planen, der har ligningen:

\begin{align*} a\cdot (x-x_1)+b\cdot (y-y_1)+c\cdot (z-z_1) &= 0\;,\;\left (\begin{matrix} a\\b\\c\end{matrix} \right )=\vec{\,n}_\alpha \end{align*}

1.3 Vinklen mellem planerne er vinklen mellem deres normalvektorer.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2023 af ringstedLC

1.4 Grundfladen i pyramiden er en hexagon, hvis vinkelsum er 6 · 120º. Den består altså af seks ligesidede trekanter. Deres side og pyramidens højde er kateter i en retvinklet trekant, hvor DE er hypotenuse.

DE er også ét af benene i en af de seks ens ligebenede trekanter, hvor grundlinjen er kendt, der udgør tagfladen.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.