Matematik

Opgave om banekurve/parameterkurve

16. marts kl. 20:20 af christensenc - Niveau: A-niveau

Søger hjælp til følgende opgave:

En baseball rammes i en højde af 1,2 meter i en vinkel på 32 grader i forhold til vandret og med en fart på 26 m/s.

Den bane, baseball'en vil følge, svarer til banekurven for vektorfunktionen:

\binom{x}{y}=\binom{26cos(32)t}{1,2+26sin(32)t-4,9t^{2}}

Hvor langt (helt tal) lander bolden fra home-plate (forudsat den ikke bliver grebet undervejs)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts kl. 21:00 af ringstedLC

\begin{align*} y(t) &= 0\;,\;0<t\Rightarrow t=t_1 \\ x(t_1) &= ... \end{align*}


Skriv et svar til: Opgave om banekurve/parameterkurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.