Matematik

Hjælp til en trikant opgave

17. marts kl. 01:00 af lazyboo - Niveau: B-niveau

Jeg har en trikant ABC

Hb=10, BC=26 og AD=7.5

a. Beregn CD og side b


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts kl. 01:27 af StoreNord

Tegn en skitse med blyant.

Beregn CD med Pythagoras.

b = AD + CD.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts kl. 01:37 af StoreNord

Vedhæftet fil:Trikant opgsve.png

Brugbart svar (1)

Svar #3
17. marts kl. 01:51 af SuneChr

# 0
Angivne niveau og uddannelse stemmer ikke overens med opgavens sværhedsgrad.
Det er ikke angivet, hvad D er, men det gættes der så på.
Ikke tri-kant, men tre-kant, - men trekant hedder på græsk, trigon


Skriv et svar til: Hjælp til en trikant opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.