Matematik

tekst til ligning

29. marts kl. 17:33 af shain
Det handler om 3 rygsæk, kuffert
Jeg skal have det til at give 25 kg jeg får 23,2 kg ved ikke hvad jeg laver forkert

Rygsæk: x kg
mellemste kuffert: 3x
Store kuffert: 2(3x)
Hvad laver jeg galt?

Svar #1
29. marts kl. 17:33 af shain

x+3x+2(3x)= 25 kg

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts kl. 19:27 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts kl. 19:42 af mathon

                           \small \begin{array}{lllllll}&&& \begin{array}{|c|c|c|c|}\hline \textbf{st\o rste}&\textbf{mellemste}&\textbf{rygs\ae k}&\textbf{i alt}\\ \hline 6x&3x&x&10x=25\\ \hline \end{array}\\\\\\&&& 10x=25\\\\&&& x=2.5 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts kl. 20:07 af ringstedLC

#0: Din ligning er opstillet korrekt. Men uden dine mellemregninger kan vi ikke hjælpe med at finde fejlen(e).


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts kl. 21:40 af AMelev

#0 Kan det tænkes, at du har lavet den klassiske smutter at få 3·2 til 5 i stedet for 6?


Svar #6
29. marts kl. 22:49 af shain

Ja det kan godt være

Svar #7
29. marts kl. 22:49 af shain

Tak skal i have

Skriv et svar til: tekst til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.