Matematik

Hjælp til matematik :)

13. april 2023 af NannaRN - Niveau: 8. klasse

Beregn den halvårlige rente når 

160 kr. til 4% p.a.        690 kr. til 2% p. a.         5500 kr. til 3,5 % p. a. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2023 af SuneChr

p.a. betyder pro anno = pr. år
Find renten i 1 år og dividér med 2.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2023 af AMelev

1) r½ = 2%,             Rentebeløb R = 160·(1+2%) = 160·1,02 = ...

Tilsvarende med de øvrige.


Skriv et svar til: Hjælp til matematik :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.