Matematik

ligningerne

26. august 2023 af Moonblack12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Du skal opstille ligningerne for den rette linje, der går gennem punkterne:


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. august 2023 af ringstedLC

Vedhæftet fil:_0.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2023 af mathon

Definer beregningsfunktionen
og brug den 3 gange:

                                          \small \textup{Define }f(x_1,y_1,x_2,y_2)=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x+\left ( y_1-\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot x_1 \right )


Skriv et svar til: ligningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.