Matematik

matematik

15. september kl. 14:57 af lisaafa - Niveau: B-niveau

hvad betyder det når der bruges ; mellem 2 tal

f.eks 0; 0,836 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september kl. 15:09 af Sveppalyf

Det bruger man da vist kun i intervaller. For eksempel [2 ; 5], dvs. fra og med 2 til og med 5.


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. september kl. 18:11 af ringstedLC

Semikolon " ; " ses undertiden også som adskillelse af koordinater for et punkt:

\begin{align*} \big(0\,;0,836\bigr) &= \left ( 0\,,\frac{836}{1000} \right ) \end{align*}


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.