Matematik

Hjælpe med at finde bredden - (Haster :/)

16. september kl. 20:43 af SkolleNørd - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogle, der kan hjælpe med at beregne opgaven (både a og b, hver for sig).


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september kl. 21:00 af M2023

#0.

a) Højden findes for x = 0.

b) Bredden er afstanden mellem nulpunkterne for f.


Svar #2
17. september kl. 12:29 af SkolleNørd

#1

#0.

a) Højden findes for x = 0.

b) Bredden er afstanden mellem nulpunkterne for f.

hvordan finder jeg afstanden mellem nulpunkterne for f?
Jeg må nemlig godt bruge hjælpemidler, såsom maple, men kan ikke rpcæis huske hvad nulpunkter er heller.

Jeg har vedhæftet et billede af grafen når jeg ahr tegnet det op under dette.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september kl. 13:38 af ringstedLC

#2:

\begin{align*} \textup{Nulpunkt(er)} &= \textup{rod\,(r\o dder)}=\textup{sk\ae ring(er)\,med\,\textit{y}-aksen}=\textup{l\o sning(er)\,til\,}f(x)=0 \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september kl. 16:34 af M2023

#0. Her er en løsning i Geogebra.

Vedhæftet fil:Parabel.png

Brugbart svar (0)

Svar #5
17. september kl. 16:43 af Anders521

#3 Du mener vel skæring(er) med x-aksen.


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september kl. 18:07 af ringstedLC

#3 Ups!

\begin{align*} \textup{Nulpunkt(er)} &= \textup{rod\,(r\o dder)}=\textup{sk\ae ring(er)\,med\,{\color{Red} \textit{x}}-aksen}=\textup{l\o sning(er)\,til\,}f(x)=0 \end{align*}

Tak #5.


Skriv et svar til: Hjælpe med at finde bredden - (Haster :/)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.