Matematik

Annuitet - Lån

02. oktober kl. 20:27 af sofia877 - Niveau: A-niveau

Er der nogen der ved hvordan jeg regne denne opgave ud? 

I en anden opgave af samme type bare med andre tal, skulle man gøre dette, men jeg forstår ikke hvor 0.012272 kommer fra. 

ResultaterOpsparing:A=b⋅(1+r)n−1rA=16000⋅(1+0.00083)96−10.00083=1598163krAfbetaling over 22åry=G⋅r1−(1+r)−88y=4401837⋅0.0122721−(1+0.012272)−88=82078kr 

Samlet udgift=16000⋅12⋅8+82078⋅4⋅22=8758901kr

Køb nu betal over 30år y=6000000⋅0.0122721−(1+0.012272)−120=95798kr

Samlet udgiftUdgift=95798⋅4⋅30=11495778kr 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober kl. 21:29 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober kl. 21:33 af peter lind

Det er jo totalt ulæseligt. Du skriver uden mellemrum og mangler parenteser. Er data de samme som i dit eksempel?

Skriv evt. hver ligning for sig altså en linje en ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober kl. 21:50 af ringstedLC

\begin{align*} r_\textup{1/4}=\sqrt[4]{1.06}-1 &= 0.014 674 \end{align*}

Mange af værdierne i #0 virker forkerte i forhold til:


Skriv et svar til: Annuitet - Lån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.