Matematik

Funktioner

05. oktober 2023 af HjælpMigBeOm - Niveau: B-niveau

Får lige brug for hjælp endnu en gang 

*Tjek vedhæftet fil*


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2023 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2023 af mathon

\small \small \small \begin{array}{llllll}\textbf{a)}\\& \textbf{K\o rselsgodtg\o relse 2018:}\\\\&& f(x)=\left\{\begin{matrix} 3.54\cdot x&0<x\leq 20\,000\\ (x-20\,000)\cdot 1.94+70\,800&\! \! \! \! \! \! \! \! \! \! x>20\,000 \end{matrix}\right.\\\\\\& \textup{reduceret til:}\\&&f(x)=\left\{\begin{matrix} 3.54x&0<x\leq 20\,000\\ 1.94x+32\,000&\! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! x>20\,000 \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.