Matematik

Matematik

08. oktober 2023 af rasmus2525 - Niveau: B-niveau
Nogen der kan hjælpe med disse 3 opgaver,forstår ik hvordan jeg skal lave dem.
Vedhæftet fil: Snapchat-1601218216.jpg

Svar #1
08. oktober 2023 af rasmus2525

Jeg skal lave dem på hånden altså på papir og ikke på et program.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2023 af oppenede

1a) f er kontinuert i x=0, hvorfor grænsen er f(0)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2023 af ringstedLC

NB. Opdatér din profil og skriv en bedre titel!


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2023 af ringstedLC

Opg. 2 Bestem de afledede med formlerne (133), (135) og (134) og indsæt x-værdierne.

Opg. 3

a) Formlerne (123) og (133).

b) 

\begin{align*} p'(1) &= ...\;,\;p(1)=... \\ \textup{Tangentligningen}:y &= f'(x_0)\cdot (x-x_0)+f(x_0) &&\textup{formel (121)} \end{align*}

c)

\begin{align*} p'(x) &= p'(1) &&\Rightarrow x=\left\{\begin{matrix} 1\\... \end{matrix}\right. \end{align*}

Tegn grafen for bedre overblik!


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2023 af Anders521

#0 I opgave 1 skal du undersøge hvad funktionværdierne nærmer sig, når x-værdierne nærmer sig et tal x0 (fra højre- og venstreside.). I opgaven har du x0=0 og x0=1.


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. oktober 2023 af SuneChr

1 b
Benyt en af kvadratsætningerne og omskriv tælleren.
Forkort.
Find da grænseværdien.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.