Matematik

Funktion

24. oktober kl. 15:57 af blis1204 - Niveau: C-niveau

Hej, sidder fast i en opgave hvor jeg skal kommentere på min udregning. Første del af opgave b er løst men sidder fast ved delen hvor man skal beskrive hvad det betyder.

Håber nogen vil hjælpe mig igang:)

Tak for hjælp på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober kl. 16:05 af jl9

Har du mulighed for at vedhæfte opgaven?


Svar #2
24. oktober kl. 16:13 af blis1204

Ups prøver lige at vedhæfte den igen


Svar #3
24. oktober kl. 16:13 af blis1204

her er den

Vedhæftet fil:mat 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober kl. 16:44 af jl9


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober kl. 16:47 af jl9

Det ser ud til at du beregner f(30), men opgaven beder om f ' (30) som er hældningen til funktionen f ved x=30. Dvs. det fortæller hvor meget f stiger eller falder ved x=30


Svar #6
24. oktober kl. 16:51 af blis1204

Okay, så tror jeg ikke helt jeg forstår hvordan den skal løses?
 


Svar #7
24. oktober kl. 17:00 af blis1204

Har løst den nu, men er stadig i tvivl om hvad tallet fortæller om udviklingen i Q10 indholdet?


Brugbart svar (1)

Svar #8
24. oktober kl. 17:10 af SuneChr

Funktionen er aftagende for 20 < x ≤ 80.
f '(30) viser, hvor meget Q10 falder pr. leveår, efter personen har rundet de 30 år, og i de nærmeste
år derefter. Kurven følger pænt tangenten i omegnen af x = 30, hvor kurven tilnærmelsesvis er lineær.


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.