Matematik

Matematik

02. november 2023 af Duken - Niveau: B-niveau

Hej jeg kan ikke løse dette spørgsmål?

Floden F2 har et overfladeareal, der er tre gange så stort som overfladearealet af floden F1. 

d) Bestem ved hjælp af den fundne forskrift for Q forholdet mellem den maksimalt udledte vandmængde fra F2 og den maksimalt udledte vandmængde fra F1.

når min forskrift er q(x):=686.163*x^(0.396373) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2023 af peter lind

q(3)/q(1)


Svar #2
02. november 2023 af Duken

Tak, men hvordan skriver man dforholdet når det giver 1,54567?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2023 af peter lind

Jeg forstår ikke dit spørgsmål


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. november 2023 af Eksperimentalfysikeren

Et forhold skrives som en brøk eller mere almindeligt med : som divisionstegn.

Du skal bruge forholdet Q2:Q1 = ...:...


Svar #5
02. november 2023 af Duken

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. november 2023 af ringstedLC

d)

\begin{align*} \frac{q(3)}{q(1)} &= \frac{686.163\cdot 3^{0.396373}}{686.163\cdot 1^{0.396373}} \\ &= \frac{3^{0.396373}}{1}\\\frac{q(3)}{q(1)} &= 1.54567 \end{align*}


Svar #7
02. november 2023 af Duken

Jeos har fundet ud af det

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.